Xvidsubs laajeni Leffahullut.fi-portaaliksi

Kaarlo Räihä
7. elokuuta, 2007 14:38

Suosittu suomalainen elokuvien tekstityksiin keskittynyt Xvidsubs-sivusto on laajentunut Leffahullut.fi-portaaliksi.
Uuden sivuston taustalla on sama yhteisö, joka on aikaisemmin pyörittänyt Xvidsubs-sivustoa ja toimintaa varten on rekisteröity elokuvayhdistys Xvidsubs Ry. Sivusto pyörii jatkossakin vapaaehtoisten voimin.
Leffahullut.fi-portaali jakaa käyttäjilleen ajankohtaista tietoa mm. DVD-julkaisujen ja teatteriensi-iltojen maailmasta sekä ajankohtaisen verkkolehden elokuvamaailmaan sijoittuen, jota aiempi Xvidsubs ei tehnyt. Uusi portaali pitää sisällään kuitenkin jo käyttäjille aiemmin tutuksi tulleet alueet kuten uutiset, verkkokaupan ja arvostelut.
Yhdistyksen avulla portaali pystyy tarjoamaan käyttäjäkunnalleen myös mahdollisuuden saada alan erikoisliikkeistä alennuksia ja muita jäsenetuja sekä jakamaan mm. kilpailupalkintoina yhteistyökumppaneiden tuotteita.
Uuden portaalin myötä käyttäjät pääsevät tutustumaan myös Leffahullut-verkkolehteen, joka tiedottaa lukijoitaan uusista TV-sarjoista ja elokuvista. Verkkolehteä julkaistaan kuukausittain ja ensimmäinen numero on kaikille ilmainen. Tämän jälkeen lehti on edelleen ilmainen yhdistyksen jäsenille, mutta muut joutuvat maksamaan lehdestään kaksi euroa per numero.
Portaali tulee laajentumaan tulevaisuudessa ainakin Myth Spirit -sivustolla, jossa keskitytään elokuvien sijasta musiikkiin.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.