AfterDawnilta apua digiboksin valintaan

Petteri Pyyny
6. elokuuta, 2007 9:00

Nyt kun analogisten antennilähetysten loppuun on enää vajaa neljä viikkoa aikaa, päätimme avata uuden palvelun auttamaan "sen oikean" digiboksin valinnassa.
Palvelu pohjautuu täysin suosittuun laitevertailu -palveluumme, mutta olemme pyrkineet luomaan digiboksivalitsimestamme riittävän selkeän myös niille kuluttajille, joille digibokseihin liittyvä tekninen sanasto on täyttä hepreaa.
Digiboksivalitsin listaa annetuilla hakuehdoilla löytyvät digiboksit, käyttäjiemme -- eli teidän -- antamien arvosanojen mukaan järjestettynä. Lista on myös helposti tulostettavissa, vaikkapa lähimpään kodinkonekauppaan mukaanotettavaksi ja listan voi myös lähettää sähköpostitse sille kaukana asuvalle sukulaiselle, joka on puhelimessa tuskaillut digiboksin valintaa mahdottomaksi tehtäväksi.
Digiboksivalitsin sisältää sekä antenni- että kaapeliverkon digiboksit, jotka löytyvät laitevertailustamme. Toivottavasti palvelu saavuttaa myös sen käyttäjäkunnan, joka ei ole vielä laitteiden ominaisuusvertailuista innostunut.
Digiboksivalitsin löytyy täältä:
https://dawn.fi/laitteet/digiboksivalitsin.cfm

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.