Assembly 2007 summer torstai

Kaarlo Räihä
2. elokuuta, 2007 17:12

Päivitetty: 22:55
[copypaste]
Eli paikanpäällä ollaan. Tarkoituksena on uutisoida Assembly 07 Summer -tapahtumasta, joten uutinen päivittyy useamman kerran päivässä uusilla kuvilla ja teksteillä. Tämän takia kannattaa aina muutaman tunnin välein tarkistaa tilanne ;)
Kuvia tulee paljon, joten pyydän anteeksi jo ennakkoon hitaiden internet-yhteyksien omistajilta. Kuvissa ja tekstissä saattaa myös esiintyä tuotemerkkejä ja muuta piilomainontaa, mutta tarkoituksena ei ole suosia/mainostaa ketään tai mitään, vaan esitellä tapahtumaa. Uutiseen voi kommentoida, kysyä ja ehdotella kaikkea tapahtumaan liittyvää.
[/copypaste]

Oma jonottaminen sujui varsin nopeasti ja kivuttomasti. Terveisiä järjestysmiehen kissalle =)

Toinen ylätasanteen jono ei vetänyt aivan yhtä hyvin, mutta varsinaista ruuhkaa ei ylhäällä ollut (ala-tasoa en tarkistanut).

Ennen 13.00 halli oli vielä rauhallinen ja väkeä ei juuri ollut vielä paikalla itse hallissa.

16.00 aikoihin tilanne oli jo aivan toinen. Ihmisiä ja tietokoneita riittää, mutta ahtaudesta tai klaustrofobiasta ei tarvitse kärsiä. Myös hallin sisäilma on ensiluokkaista.

Partyhalli pimennettynä

Partyhalli pimennettynä vol 2

Myös urheilu kiinnostaa partykansaa

Kaksi peliä vierekkäisillä kentillä. Välillä pallo ei tahtonut pysyä oman kentän puolella lainkaan.

AMD:n tarjoamat ajoalustat.

Kaikkien palkintojen voittaminen ei vaadi mitään erityistä taitoa, sillä esim. limsa-automaatin voi voittaa vain istumalla koneensa ääressä. Palkinnon kuljetus kotiin voi kuitenkin osoittautua hieman hankalaksi =)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.