Xbox 360:n hinnanalennus varmistumassa

Kaarlo Räihä
31. heinäkuuta, 2007 19:55

Microsoftin Xbox 360 -pelikonsolin hinta ei ole juuri muuttunut konsolin julkaisun jälkeen, mutta nyt näyttää siltä, että Microsoft olisi vastaamassa Sonyn PlayStation 3:n heinäkuiseen hinnanalennukseen.
Hinnanalennuksen todisteeksi on internetiin ilmaantunut useita kuvia useiden Yhdysvaltalaisten jälleenmyyjien mainoksista, joissa kaikissa Xbox 360 -pelikonsolien hinta on laskemassa elokuun aikana. Ainakin Toys 'R Us, Wal-Mart ja Circuit City mainostavat Xbox 360 Premium -paketin hinnan laskevan Yhdysvalloissa noin 350 dollariin. Nykyisellään Xbox 360 Premium -paketista joutuu pulittamaan Yhdysvalloissa noin 400 dollaria.
Tämän lisäksi Elite-paketin hinta olisi laskemassa 30 dollaria ja Eliten uusi hinta olisi täten noin 450 dollaria. Myös Core-paketin hinta näyttää laskevan ja Coren uusi hinta on noin 280 dollaria.
Microsoft ei ole ainakaan toistaiseksi vahvistanut hinnanalennusta. Epäselvää on myös se, että laskeeko konsolien hinta muuallakin kuin pelkästään Yhdysvalloissa. Microsoft saattaa seurata Sonyn mallia Euroopassa, jonka myötä konsolin hinta ei laskisi, vaan konsolin mukaan saatettaisiin laittaa ilmainen peli ja ylimääräinen peliohjain.
Circuit Cityn mainoksessa mainitaan ilmainen Table Tennis -peli konsolin ostajalle, mutta ainakaan muut jälleenmyyjät eivät ole kertoneet konsolin mukana tulevasta ilmaisesta pelistä.
Lähteet:
Gizmodo
BetaNews

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.