PlayStation 3 sai uuden päivityksen

Lauri Jämsä
26. heinäkuuta, 2007 13:21

Sony PlayStation 3:lle julkaistiin toissapäivänä uusi firmware-päivitys. 1.90-päivityksen myötä konsoli sai useita uusia ominaisuuksia.
Viihdekäyttöä ajatellen suurin parannus on Blu-ray-toistossa konsolin mahdollinen 24 hertsin näyttötilaan pakottaminen. Tällöin HDMI-liittimestä otettava 1080p-videokuva saadaan toistumaan näyttölaitteessa tarkalleen taajuudella 24 kuvaa sekunnissa, joka on yleensä myös elokuvan alkuperäinen kuvataajuus. Ominaisuuden ansiosta pystytään elokuvasta nauttia täysin ilman minkäänlaisia häviöitä tai muunnoksia. Näyttölaitteen on myös tuettava 24Hz-tilaa, mikäli ominaisuutta aikoo hyödyntää.
Muita uusia ominaisuuksia ovat muun muassa mahdollisuus säätää skaalausta PS1- ja PS2-nimikkeissä pelin aikana, tallennetun kuvan taustakuvaksi asetusmahdollisuus, mahdollisuus saada levy ulos konsolista sohvalta nousematta, hymiöiden lisäysmahdollisuus kavereille viestittäessä sekä peli-ikonien järjestelymahdollisuus. Langatonta peliohjainta ei myöskään ole enää pakko liittää konsoliin päivitystä asennettaessa.
Pelikonsolin ohjelmisto päivittyy, kun sillä kirjaudutaan seuraavan kerran PlayStation Network -palveluun.

Lähde:
Eurogamer

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.