Microsoftilta HD DVD -tarjous Yhdysvalloissa

Kaarlo Räihä
26. heinäkuuta, 2007 16:13

Jatkuva hintakilpailu Blu-ray- ja HD DVD -formaattien välillä jatkuu edelleen Yhdysvalloissa ja uusimmasta hinnanalennuksesta vastaa tällä kertaa Microsoft.
Microsoft laski Xbox 360 -pelikonsolin erillisen HD DVD -aseman hintaa 20 dollaria. Aseman suositushinta on elokuun ensimmäisestä päivästä alkaen 179 dollaria ja elo- sekä syyskuun ajan aseman ostaja saa kaupan päälle vielä viisi HD DVD -elokuvaa.
Elokuvat ovat samoja, mitä Toshiba tarjoaa HD DVD -soittimiensa ostajille Perfect Offer -kampanjalla.
Koska Xbox 360:lle tarkoitettu HD DVD -asema toimii myös tietokoneen kanssa, ei kuluttajan tarvitse omistaa pelikonsolia, jotta hän pääsee nauttimaan HD DVD -elokuvista.
HD DVD -tarjouksen lisäksi Microsoft tuo lisää teräväpiirtomateriaalia Xbox Live Marketplacelle. Tunnetuin näistä nimikkeistä on 300-elokuva, joka saapuu vuokrattavaksi elokuun 14. päivä. Tämän lisäksi kuluttajat voivat ladata ilmaiseksi suositun Heroes-TV-sarjan ensimmäinen jakson. Marketplacelle ilmaantuu myös muuta Heroes-materiaalia, jonka avulla on tarkoitus promotoida elokuun lopussa DVD:llä ja HD DVD:llä julkaistavaa sarjan ensimmäistä tuotantokautta.
Lähteet:
PC World
Microsoft (lehdistötiedote)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.