PlayStation 3 Starter Pack Eurooppaan

Kaarlo Räihä
13. heinäkuuta, 2007 11:42

Sonyn PlayStation 3 -pelikonsolin Yhdysvalloissa tapahtuneet hinnanalennukset eivät valitettavasti tule Eurooppaan, mutta Sony muistaa eurooppalaisia toisella tavalla.
Sony tuo Eurooppaan PlayStation 3 Starter Packin, johon sisältyy itse PS3:n lisäksi kaksi peliä ja kaksi langatonta ohjainta. Pelit eivät ole vapaavalintaisia, vaan pelit vaihtelevat maan ja ajankohdan mukaan, mutta ainakin Resistance Fall of Man- ja MotorStorm-pelit ovat varmistuneet jaettavaksi peleiksi.
Starter Packin suositushinta on 599 euroa ja se on saatavilla tästä päivästä alkaen ainakin osassa Eurooppa ja koko Euroopan alueelle uusi kokonaisuus ennättää ensi kuun alkuun mennessä.
Koska Starter Packin hinta on aivan sama kuin pelkän konsolin, tulee Starter Pack korvaamaan tavallisen PS3-paketin Euroopassa.
Vaikka PlayStation 3:a on myyty yli 1,2 miljoonaa kappaletta Euroopassa, on se selvästi jäljessä Xbox 360- ja Wii-pelikonsoleiden myynnistä. Monien mielestä suurin syy PS3:n huonoon myyntiin on konsolin korkea hinta, joten Sony koettaa tuoda konsolille lisäarvoa laittamalla mukaan pelejä ja ylimääräisen peliohjaimen.
Monet kuitenkin toivoivat myös Euroopassa pelkän konsolin hinnanalennusta, mutta ainakin toistaiseksi näyttää siltä, että hinnanalennus toteutuu vain Pohjois-Amerikassa.

Lähteet:
Pelaajalehti.com
Sony (lehdistötiedote)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.