Xbox 360 Elite kohta Euroopassa

Lauri Jämsä
12. heinäkuuta, 2007 12:56

Microsoft varmisti E3-messuilla tiistaina pidetyssä lehdistötilaisuudessa Xbox 360 Eliten Euroopan julkaisun päivämäärän. Musta, Yhdysvalloissa jo saatavilla oleva konsoli, tulee olemaan eurooppalaisten kuluttajien saatavilla elokuun 24. päivästä lähtien.
Suurimmat muutokset alkuperäiseen Xbox 360 -pelikonsoliin ovat suurempi 120 gigatavun kiintolevy, digitaalinen HDMI-liitin sekä mustat kuoret. Mustia ovat myös paketissa mukana seuraava langaton ohjain sekä kuulokemikrofoniyhdistelmä.
Microsoft hehkuttaa myös Xbox Live -palvelun uutta sisältöä, kuten Disney-elokuvien latausmahdollisuutta. Kaikki Xbox Liven palvelut tulevat ulottumaan täydessä mitassaan myös Kanadaan sekä Eurooppaan.
Ohjelmistojätti ei ole myöskään ainakaan omien sanojensa mukaan vastaamassa Sonyn PlayStation 3 -pelikonsolin hinnanalennukseen. PS3:n hintaa laskettiin Yhdysvalloissa sadalla dollarilla 500 dollariin. Xbox 360 Elite pysyy siis vieläkin edullisempana vaihtoehtona Sonyn konsoliin verrattuna, mutta hintaero ei ole enää suuri, vain noin 20 dollaria.
Euroopassa julkaistavan Elite-mallin hintatiedoista Microsoft pysyi vielä vaiti.

Lähde:
BetaNews

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.