The Pirate Bay muutti käyttöehtojaan

Kaarlo Räihä
6. heinäkuuta, 2007 2:16

Suosittu BitTorrent-trakkeri The Pirate Bay on muuttanut palvelunsa käyttöehtoja. Uudistuksen myötä The Pirate Bayn trakkeria ei voi käyttää kaupallisiin tarkoituksiin ilman lupaa Pirate Bayn ylläpidolta.
Tämän lisäksi Pirate Bayn avulla ei saa kerätä sitä käyttävien käyttäjien tietoja, kuten IP-osoitteita tai ladattuja tiedostoja.
Uudistusten avulla pyritään pitämään MediaDefenderin kaltaiset "pahat" yritykset pois palvelusta, jolloin niiden toiminta ei häiritse palvelun tavallisia käyttäjiä.
Jos Pirate Bayn ylläpito huomaa, että ehtoja rikotaan, tullaan rikkojia laskuttamaan. Korvaussumma alkaa 5 000 eurosta, jonka päälle tulevat vielä internet-liikenteestä aiheutuvat kulut ja mahdolliset muut menoerät. Korvaussumma ei kuitenkaan koske tavallisia käyttäjiä, vaan pelkästään yrityksiä. Jos tavalliset käyttäjät rikkovat käyttöehtoja, on tuomiona porttikielto palveluun.
Tämän lisäksi Pirate Bayn ylläpito varaa oikeuden julkaista käyttöehtoja rikkovien tahojen tiedot ja heidän tekemänsä toimenpiteet palvelussa. Käyttöehdot koskevat kaikkia, jotka ottavat yhteyden Pirate Bayn trakkereille.
Lähteet:
Digitoday
The Pirate Bay

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.