AfterDawnille kahdeksan vuotta mittariin

Petteri Pyyny
10. kesäkuuta, 2007 14:52

Tällä kertaa kesän virallinen terassikausi tuli avattua hieman etuajassa, sillä kalenterivalmistajiin kohdistuneesta rankasta painostuksesta huolimatta emme ole saaneet läpi ehdotustamme 10.6. pitämisestä aina lauantaina. Mutta käyhän tämä näinkin, eli tämä pieni projektimme, AfterDawn.com, täyttää tänään, sunnuntaina, kahdeksan vuotta. Tamagotchilla leikkivä kouluikäinen siirtyy siis syksyllä jo peruskoulun toiselle luokalle.
Varsin mielenkiintoinen vuosi on jälleen takana, vuosi jonka tavoitteeksi asetimme alunperin sen, että luomme sivustollemme suunnitelman pidemmän ajan "suuntaviivoille" ja tähän tehtävään valjastimme viime syksynä pyörineen "innovointikilpailumme", jossa kysyimme teiltä, käyttäjämme, mielipiteitä ja ehdotuksia sivuston kehittämiseksi jatkossa. Vastauksia kilpailuumme saapui satoja ja näiden pohjalta olemme rakentaneet jonkinlaisen kuvan siitä, millaisen tulevaisuuden AfterDawn.com:n pitäisi olla. Lähitulevaisuudessa pystymme toivottavasti lunastamaan osan näistä kilpailussamme esitetyistä toiveista.
Suurin sisällöllinen uudistus viimeksi kuluneen vuoden aikana oli ehdottomasti laitevertailupalvelumme avaus viime vuoden heinäkuussa. Tämä digiboksitietokantana alkanut projekti on jo nyt ehtinyt turvota kattamaan lähes 2500 laitetta ja yli 1000 käyttäjäarvostelua (ja teille hätäisimmille, jotka kyselevät ns. laitelisäyskilpailun tulosten perään -- ne julkaistaneen viimeistään tiistaina :-). Myös ylläpitotiimimme on jälleen kasvanut viime vuotisesta ja mukaan ovat tulleet malagant (suomenkieliseen uutistiimiimme), DVDBack23 ja vurbal (kaksi viimeksimainittua englanninkieliseen uutistiimiimme).
Tämä vuosittainen syntymäpäiväkirjoitelmani on yleensä vain loistava tekosyy sille, että voin ihan julkisesti kiittää kaikkia sivustomme toimintaan vaikuttavia ihmisiä. Eli, kiitän tässä ja nyt, syvään kumartaen, jälleen yhdestä loistavasta vuodesta henkilökuntaamme, moderaattoreitamme sekä ennenkaikkea teitä, käyttäjämme. Kiitos.
AfterDawn Oy:n puolesta,
-Petteri "dRD" Pyyny

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.