Yli miljoona myytyä PlayStation 3 -pelikonsolia Euroopassa ja Australiassa

Kaarlo Räihä
8. kesäkuuta, 2007 22:28

PlayStation 3 -pelikonsolin myynti sujuu hyvin Euroopan ja Australian markkinoilla ja Sony on vahvistanut tiedot, joiden mukaan kyseisillä markkina-alueilla on myyty yhteensä yli miljoona konsolia.
Sonyn tietojen mukaan miljoonan konsolin rajapyykki saavutettiin alle kymmenessä viikossa. Kyseessä on täten Sonyn oma ennätys pelikonsolien myynnin suhteen, sillä PlayStation ja PlayStation 2 -pelikonsolit saavuttivat vastaavat myyntilukemat hitaammin.
Konsolien lisäksi myös pelit ovat kiinnostaneet eurooppalaisia ja australialaisia kuluttajia ja Resistance: Fall of Man -peliä on myyty yli 600 000 kappaletta ja myös MotorStorm on myynyt yli puoli miljoonaa kopiota.
Sonyn epäonneksi PS3:n ja pelien kysyntä ei ole yhtä suurta Pohjois-Amerikan ja Japanin markkinoilla. Japanissa PS3 ei ole vielä rikkonut miljoonan myydyn konsolin rajaa ja kilpailevaa Nintendon Wii-konsolia on myyty Japanissa jo yli 2,5 miljoonaa kappaletta. Tämän lisäksi Wiin Japanin myynti oli toukokuussa yli 250 000 kappaletta, kun samalla ajanjaksolla PS3:a myytiin alle 50 000 kappaletta.
Lähteet:
GI.biz
Yahoo! News

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.