Joost ulos kaapista

Kaarlo Räihä
1. toukokuuta, 2007 19:12

Internet-TV:n uranuurtajaksi uumoiltu Joost on päässyt askeleen lähemmäksi suuria yleisömääriä, kun ohjelman suljettu beta-testaus loppui ja kaikille avoin TV:n katselu alkoi tänään. Joostin käyttämiseen tarvitaan edelleen kutsu joltain toiselta Joostin käyttäjältä, mutta kutsujen määrää ei ole enää rajoitettu, vaan kuka tahansa voi kutsua kenet tahansa.
Uusien tuttujen kutsuminen mukaan Joostiin onnistuu Joostin My Joost -valinnan takaa löytyvällä Invite Friends -vimpaimella.
Tämän lisäksi Joost sai jälleen lisää sisältöä, kun yhteistyökumppaneiksi ilmoittautuivat Turner Broadcasting System, National Hockey League (NHL), Sports Illustrated, Hasbro ja Sony Pictures Entertainment.
Turnerin ohjelmat ilmaantuvat palveluun vielä tämän viikon aikana ja niihin kuuluvat mm. Robot Chicken ja Aqua Teen Hunger Force. Muiden yhteistyökumppaneiden ohjelman ilmaantuvat Joostiin seuraavien kuukausien aikana ja Sony tulee tarjoamaan klassikkosarjoja kuten Starsky & Hutch ja Charlie's Angels (Charlien enkelit). Hasbron tarjonta tulee myös koostumaan klassikkosarjoista, joista esimerkkeinä ovat Transformers ja G.I. Joe.
NHL:n myötä jääkiekon ystävät pääsevät nauttimaan Stanley Cup -finaaleista ja muistakin kevään pudotuspelien huippukohdista.
Kaikki ohjelmat eivät kuitenkaan tule näkymään Suomessa, sillä tekijänoikeudellisista syistä osa sisällöstä on katseltavissa vain Pohjois-Amerikassa.
Uusien ohjelmien lisäksi myös viime viikolla mukaan tulleiden mainostajien mainokset alkavat näkymään palvelussa tämän kuun aikana.
Lähteet:
News.com
BBC
Betanews

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.