Suomeen uusi HD-kanava syksyksi

Kaarlo Räihä
19. huhtikuuta, 2007 20:08

Suomeen tulee syksyllä uusi teräväpiirtomateriaali tarjoava TV-kanava, kun Canal Digital aloittaa syyskuun alussa Silver HD -kanavan välittämisen Suomessa. Ruotsalaisen NonStop Televisionin Silver-kanava aloittaa toimintansa jo toukokuussa, mutta silloin ei vielä nähdä teräväpiirtolähetyksiä. Silver tulee Suomen lisäksi saataville myös Ruotsiin, Norjaan ja Tanskaan. Suomessa kanava on katsottavissa Canal Digitalin satelliittivälitteisissä Perhe- ja Viihde-kanavapaketeissa.
Silver lähettää elokuvia vuorokauden ympäri ja kaikissa elokuvissa on suomenkielinen tekstitys ja elokuvissa ei ole mainostaukoja. Sama kaava jatkuu myös Silver HD:n kanssa.
"Olemme tyytyväisiä siitä, että saimme tämän laatuelokuvien kanavan valikoimaamme" toteaa Canal Digital Finlandin toimitusjohtaja Jyri Timonen. "Canal Digital on myös teräväpiirtolähetysten kehityksen kärjessä Pohjoismaissa. Syksyllä käynnistyvä Silver HD on ensimmäinen elokuvia vuorokauden ympäri näyttävä HD-kanava Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Se täydentää monipuolista HD-kanavavalikoimaamme." jatkaa Timonen.
Canal Digitalilla on tällä hetkellä viisi teräväpiirtokanavaa. Canal+ Sport HD, Canal+ Film HD, Discovery HD, National Geographic HD ja Voom HD, joista Canal+ Film HD näkyy myös Welhon kaapeliverkossa.
Lähteet:
Canal Digital
MTV3

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.