MM-jääkiekkoa ilmaiseksi kännykkään

Kaarlo Räihä
19. huhtikuuta, 2007 21:26

Matkapuhelinoperaattori Elisa tarjoaa matkapuhelinasiakkailleen kaikki Suomen pelit jääkiekon MM-kisoissa ilmaiseksi. Suomen pelejä voi seurata Elisan mobiili-TV:stä ja Suomen pelien katsomisesta palvelun kautta ei veloiteta Elisan asiakkailta edes datasiirtomaksuja.
Kampanjan avulla on tarkoitus nostaa mobiili-TV-palveluiden käyttöä ja suosiota. Kyseessä ei ole yhden kerran kokeilu, sillä Elisa on hankkinut Suomen MM-jääkiekkopelien mobiili-TV-oikeudet myös kahdeksi seuraavaksi vuodeksi, joten ainakin Elisalla uskotaan mobiili-TV:n tulevaisuuteen.
Suorat pelilähetykset ovat Urheilukanavan tuottamia ja ensimmäinen peli on 27. päivä, jolloin Suomi kohtaa Ukrainan. Kaikki Suomen ottelut esitetään mobiili-TV:ssä suorina lähetyksinä. Pelien lisäksi palvelun kautta välitetään MM-kisauutiset "100 sekuntia lätkää" -studion kautta, jossa kommentaattoreina toimivat Juhani "Tami" Tamminen ja Sakari "Sakke" Pietilä.
Elisa panostaa jääkiekon MM-kisoihin myös internetissä, jossa kisoja pääsee seuraamaan Elisan omasta MM-portaalista. Perinteisen uutisoinnin lisäksi portaaliin ilmestyy kisojen aikana Leijonamiehistön videopäiväkirja. Videopäiväkirjan videot ovat katseltavissa myös matkapuhelimella.
Otteluiden katsominen ja kisojen etenemisen seuraaminen onnistuu matkapuhelimella osoitteessa wap.elisa.net
Lähteet:
Elisa
Tietokone

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.