Laitelisäyskilpailu: Voita PS3

Petteri Pyyny
30. maaliskuuta, 2007 16:43

Laitelisäyskilpailu: Voita PS3
Eilen uutisoimme kännykkävertailumme avajaisten yhteydessä lyhyesti ns. laitelisäyskilpailustamme, jossa annamme eniten "lisäyspisteitä" kasaan keränneelle käyttäjällemme uudenkarhean Sony PlayStation 3-pelikonsolin. Koska kilpailu herätti samantien massiivista mielenkiintoa, ajattelimme täsmentää kilpailun tarkat ehdot omana uutisenaan.
Eli, kilpailun tarkoituksena on täydentää AfterDawnin laitevertailusta löytyvien laitteiden määrää ja tietoja. Tämä tarkoittaa, että haluamme lisäysehdotuksia ja korjausehdotuksia kaikkiin laitevertailusta löytyviin laiteryhmiin. Eli toivomme lisättäväksi taulutelevisioita, litteitä näyttöjä, digibokseja, puhelimia, DVD-soittimia ja PC:n digisovittimia. Koska tarkoituksena on luoda globaali tietokanta laitteiden spekseistä, hyväksymme myös mm. Yhdysvaltojen markkinoille tarkoitetut taulutelevisiot, Japanissa myytävät DVD-soittimet, jne. Kunhan laitteiden tiedot ovat täsmälliset ja oikein, se riittää.
Kilpailuaika alkoi 29.3.2007 ja päättyy 1.6.2007 klo 07:00 Suomen aikaa. Kilpailussa kerätään "lisäyspisteitä", jotka muodostuvat seuraavasti:


Säännöt tarkemmin:


Onnea kilpailuun!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.