Puhelimet mukaan laitevertailuun

Petteri Pyyny
29. maaliskuuta, 2007 6:54

Puhelinten siirtyessä pikkuhiljaa kohti "kannettavia multimedialaitteita", päätös kännyköiden ottamisesta mukaan laitevertailupalveluumme oli hyvinkin helppo tehdä. Eli olemme avanneet tänään kännyköiden vertailuun tarkoitetun osion laitevertailussamme, jonka uskomme auttavan käyttäjiämme koko ajan enemmän ja enemmän teknistyvän puhelinvalikoiman haravoimisessa.
Palvelun avulla on helppo listata esimerkiksi vain puhelimet, joista löytyy sekä S60-käyttöliittymä, radio että kamera. Puhelinvalikoima ei ole vielä mikään kovin kaksinen ja toivommekin tässä suhteessa apua teiltä, arvoisat käyttäjämme. Eli kullakin laitevertailumme laiteryhmäsivulla on näkyvissä linkki "Ehdota uutta laitetta"-sivulle, jonka kautta voitte auttaa meitä kasvattamaan palvelun laitevalikoimaa.
Lisäysehdotusten tulvaa odotellessa päätimme pistää ehdotusten lähettämiselle pienen porkkanan mukaan, eli on aika jälleen kerran käynnistää yksi leikkimielinen kilpailu.

Laitteidenlisäyskilpailu


Laitelisäyskilpailu alkaa tältä kellonlyömältä ja päättyy toukokuun 2007 viimeisenä päivänä kello 23:59:00 (serveriaikaa). Palkintona annamme eniten "lisäyspisteitä" keränneelle käyttäjällemme uudenkarhean Sony PlayStation 3-pelikonsolin. Toiseksi ja kolmanneksi kilpailussa sijoittuneet saavat puolestaan AfterDawnin viralliseen "yllätyssäkin", joka sisältää sekalaisen valikoiman AfterDawn -logolla varustettuja, laadukkaita tuotteita.
Pisteet jaetaan näin:


Laitteita voi ehdottaa kaikkiin laitevertailusta löytyviin laiteryhmiin -- kännykkävertailun puolella lisättävää riittää varmasti näin aluksi paljonkin, mutta myös mm. TFT-monitorien puolella tiettyjen valmistajien malleja puuttuu iso nippu (mm. Lenovo, HP ja Acer). Laitevertailu on myös globaali, eli USAn markkinoille tarkoitettuja taulutelevisioita, jne saa ehdottaa palveluun täysin vapaasti ja näitähän löytyykin varmasti suhteellisen kunnioitettava määrä.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.