The Pirate Bay antoi Ruotsin kuninkaalle kunniakirjan

Kaarlo Räihä
12. maaliskuuta, 2007 10:12

The Pirate Bay on antanut Ruotsin kuningas Kaarle XVI Kustaalle kunniakirjan, jossa kiitetään kuningasta yhteistyöstä, jonka avulla Ruotsia on tehty tunnetuksi maailmalla.
"Annamme tämän kunniakirjan kiitollisuudenosoituksena kuninkaalle, jonka kanssa tehty yhteistyö on osoittanut maailmalle kuinka menestyvä valtio Ruotsi on tekniikan ja kulttuurin saralla. Jaamme enemmän tiedostoja tänä päivänä kuin koskaan aikaisemmin. Olemme tehneet historiaa. Nyt meillä on ilo ja kunnia ilmoittaa että säilömme yli 200 000 kansalaisten lahjoittamaa dokumenttia, jotka ovat kulttuurille arvokkaita ja kansainvälisesti vastaava luku on yli 500 000. Se on uusi maailmanennätys."
Pirate Bay on myös hakenut audienssia, jotta kunniakirja päästäisiin luovuttamaan virallisesti kuninkaalle. Jos kuningas on liian kiireinen voi Pirate Bay luovuttaa kunniakirjan myös prinsessa Madeleinelle.
Pirate Bayn on kerännyt valtaisasti huomiota sekä paikallisissa että kansainvälisissä uutisjulkaisuissa viimekeväisen ratsian jälkeen. Mediakohu tuskin laantuu, sillä mahdollinen oikeusjuttu Pirate Bayta vastaan tulee ajankohtaiseksi kevään tai kesän aikana kun ratsiassa saatu todistusaineisto saadaan tarkastettua.
Lähde:
The Pirate Bay

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.