Sonylta 299 dollarin Blu-ray -soitin loppuvuodesta?

Lauri Jämsä
3. maaliskuuta, 2007 9:05

27.2. Sony kertoi julkaisevansa kesällä uuden Blu-ray -soittimen 600 dollarin hintaluokkaan. Tämä olikin jo suuri edistysaskel Blu-ray -soitinten markkinoilla, koska tähän mennessä soittopelien hinnat ovat pyörineet tonnin tuntumassa. Nyt on kuitenkin lähtenyt huhut liikkeelle hintojen puolittumisesta vielä vuoden loppuun mennessä.
Maanantaina 26.2. Sony Electronicsin toiminnanjohtaja Stan Glasgow kertoi yrityksen pudottavan Blu-ray -soittimiensa hintoja radikaalisti tänä vuonna. Mahdollisesti loppuvuodesta jopa 299 dollariin. Tämä kuitenkin vaikuttaa hieman oudolta, koska seuraavana päivänä julkistettiin BDP-S300 -soitin 600 dollarin hintahaarukkaan. 300 dollarin teräväpiirtosoitin olisi kuitenkin selvästi halvempi, kuin PlayStation 3. Tämä varmasti antaisikin lisäpotkua soitinmarkkinoille, koska nyt ei ole ollut vielä rahallisesti järkevää valita pelkkää soitinta, kun halvemmalla on saanut pelikonsolin, joka on toistanut myös Blu-ray -elokuvat.
Saa nähdä, että onko Sonylta vielä tulossa uusia soittimia tämän vuoden aikana, ja jos on, niin mille kohdalle niiden hinnat asettuvat. Hinnathan on kuitenkin pakko saada alas, ennemmin tai myöhemmin.
Lähteet:
TV Week
Crave: The gadget blog

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.