Wii-pelikonsolin DVD-toisto käyttöön uudella mod-piirillä?

Lauri Jämsä
27. helmikuuta, 2007 18:34

Nintendon Wii-pelikonsolille on julkaistu jo joitakin mod-piirejä. Näistä viimeisimpinä jo uutisoidut Wiinja- ja CycloWiz-piirit, jotka mahdollistavat varmuuskopioiden pelaamisen konsolissa. Jokin aika sitten uutiskynnyksen ylittänyt WiiXT-piiri kuitenkin lupaa jotain, mitä muut piirit eivät. Mahdollisuuden toistaa DVD-elokuvia.
WiiXT:n speksit kuulostavat lähes liian hyviltä ollakseen totta. Mod-piirin kotisivulla onkin lueteltu tarjolla olevat toiminnot, jotka näkyvät myös viereisessä kuvassa. Perusominaisuuksiin kuuluvat siis mahdollisuus pelata Wiin omia varmuuskopiopelejä, GameCuben varmuuskopiopelejä sekä katsella DVD-elokuvia. Homebrew-ohjelmienkin ajamisen luvataan onnistuvan. Mod-piirin pystyy myös valmistajan mukaan päivittämään DVD:ltä, SD-kortilta tai USB-donglen avulla. Piirin hinnaksi on kaavailtu 64,95 dollaria kaikkine tykötarpeineen, mutta nähtäväksi jää, milloin WiiXT tulee oikeasti saataville. Tai tuleeko ollenkaan. Näin siksi, koska on pyörinyt myös huhuja siitä, että onko koko piiri huijausta vaiko totta.
"Tällä hetkellä meillä ei ole varoja aloittaa tuotantoa. Tämä siksi, koska olemme tuhonneet suunnittelu- ja testausvaiheessa lukemattomia konsoleita, eikä niiden huono saatavuus paranna piirin markkinoille saantia. Kun julkaisupäivämäärä lähenee, jälleenmyyjille ja testaajille tulee löytymään lisätietoa tältä sivustolta." Kaupan hyllyille mod-piiriä onkin turha kovin äkkiä odotella, ainakaan näiden puheiden perusteella.
Jäämmekin mielenkiinnolla odottelemaan, että onko WiiXT totta vai tarua.

Lähteet:
Engadget
The Inquirer
WiiXT

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.