Cisco ja Apple jatkavat neuvotteluja iPhone-nimestä

Ilkka Ketola
16. helmikuuta, 2007 9:11

Apple lanseerasi tammikuussa tulevan matkapuhelimensa iPhone-nimellä, vaikka yhtiö ei vielä omista käyttöoikeuksia nimeen. Jo aiemmin nimeä omien tuotteidensa myynnissä käyttänyt Cisco haastoikin Applen asian vuoksi oikeuteen. Cisco on kuitenkin ilmeisesti halukas sopimaan tapauksen lakituvan ulkopuolella, sillä yhtiö antoi Applelle jo toisen kerran lisäaikaa vastata haasteeseen.
Cisco esitti alkuperäisen haasteensa tammikuussa sen jälkeen, kun Apple oli virallisesti esitellyt tulevan musiikkipuhelimensa. Jatkoaikaa vastaukselle annettiin ensimmäisen kerran jo tammikuun 31. päivä, ja nyt vastausaikaa jatkettiin keskiviikkoon 21. helmiukuuta.
Cisco osti iPhone-tavaramerkin omakseen vuonna 2000 Infogeariltä. Cisco itse on myynyt iPhone-tuotteita tytäryhtiönsä LinkSysin kautta vuoden 2006 alusta.
Ciscon lausunnoista on päätelty, ettei se mielellään myisi iPhone-nimen oikeuksia kokonaisuudessaan Applelle kertasummaa vastaan, vaan että tavoitteena olisi luoda pidempiaikainen "vuorovaikutussuhde".
Lähde:
CNET News.com

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.