Taulutelevision osto-opas julkaistu

Petteri Pyyny
15. helmikuuta, 2007 16:14

Taulutelevisioita tuntuvat nykypäivänä kantavan koteihinsa myös ns. tavalliset kuluttajat ja usealle teknopelkoiselle perheelle eteen napsahtaakin sellainen lyhenteiden ja teknisten käsitteiden viidakko, että oksat pois. Osan "ongelmaa" aiheuttaa se tosiasia, että muun kuin taulutelevision ostaminen on uutena nykyisin käytännössä mahdotonta -- etenkin laadukkaammat putkitelevisiot ovat kadonneet elektroniikkaliikkeistä lähes täydellisesti.
Ajattelimme auttaa hieman tässä prosessissa ja olemme talven aikana leiponeet kasaan pienen oppaan, joka kantaa yksinkertaisesti nimeä "Taulutelevision osto-opas".
Mitään niksipirkkamaista "osta tämä, se on hyvä" -opasta emme kuitenkaan halunneet tehdä, vaan pyrimme perustelemaan kaikki suosituksemme ja ajatuksemme oppaassa mahdollisimman perinpohjaisesti. Eli ei ehkä sittenkään ihan teknopelkoisimmille sopivaa luettavaa, mutta toivottavasti opas auttaa edes sitä kodinkoneliikkeeseen mukaan raahattavaa serkkupoikaa, joka kantaa suvussa "tekniikan ihmeen" titteliä.
Palaute ja kehitysideat oppaan tiimoilta ovat erittäin tervetulleita.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.