Jimms PC Store ja Ensi-ilta.com mukaan laitevertailuun

Petteri Pyyny
22. tammikuuta, 2007 17:13

Laitevertailu-palveluumme hintatietojaan toimittavien kauppojen määrä hyppäsi taas vähän isommaksi, kun Jimm's PC Store ja Ensi-ilta.com liittyivät mukaan.
Molemmat kaupat täydentävät etenkin taulutelevisioiden ja litteiden näyttöjen hintavertailua. Nyt palvelussamme on mukana jo yhdeksän kauppaa, joten teknisten tietojen ohella myös itse hintojen vertailu alkaa olemaan "oikeasti mahdollista" palvelun kautta. Tekniset tiedot ja laitteiden ominaisuuksien helppo vertailu ovat edelleen palvelun tärkeimmät kriteerit, mutta toivottavasti hintatietojen mukanaolo auttaa myös vertailemaan keskenään samassa hintahaarukassa painivia laitteita.
Laitevertailumme tulee laajenemaan lähiviikkoina uusiin laiteryhmiin, pitäytyen kuitenkin pääasiassa videoon jollain tavalla liittyvissä laiteryhmissä. Ja palveluhan kehittyy puhtaasti teidän, käyttäjiemme, ansiosta -- kun arvostelette laitteita, joista teillä on käyttökokemuksia ja lisäksi ehdotatte palveluun sieltä mahdollisesti vielä puuttuvia laitteita, autatte kehittämään palvelua entistä hyödyllisemmäksi.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.