Xbox 360:n elokuvien ja TV-sarjojen lataukset tukossa yleisöryntäyksestä

Kaarlo Räihä
23. marraskuuta, 2006 21:17

Microsoftin Xbox 360:n uusi elokuvien ja TV-sarjojen latauspalvelu on tukkiutunut suurten käyttäjämäärien takia. Varsinkin HDTV-elokuvien ja -sarjojen latauksissa on esiintynyt ongelmia niiden suuren tiedostokoon takia. Microsoft on pahoitellut ongelmia ja sanoo että kyseessä on vain väliaikainen ongelma, jota korjataan parhaillaan.
Latauksien hinnoittelu on TV-sarjojen kohdalla yhden jakson osalta 160 Microsoft Pointsia tavallisesta versiosta ja 240 MS Pointsia HDTV-versiosta, eli noin 1.85 tai 2.80 euroa per jakso. Uutuuselokuvien vastaavat hinnat ovat 320 ja 480 pistettä (noin 3.70 ja 5.60 euroa) ja vanhempien elokuvien kohdalla 240 ja 360 pistettä (noin 2.80 ja 4.20 euroa). TV-sarjojen jaksot saa omistukseen pysyvästi, elokuvat vuokrataan ja "vuokra-aika" on 14 vuorokautta ja kun elokuvan katselun aloittaa, voi elokuvan katsoa 24 tunnin sisällä niin monta kertaa kuin haluaa.
Palvelun laajentamisesta Yhdysvaltojen ulkopuolelle ei ole toistaiseksi kerrottu mitään. Muiden maiden kansalaiset pääsevät kyllä tarkistamaan palvelun sisältöä tekemällä Xbox Live -tilin ja ilmoittamalla kotimaaksi Yhdysvallat, mutta ostaminen ei onnistu, ellei myös luottokortti ole rekisteröity Yhdysvaltoihin.
Palvelusta löytyviä sarjoja ja elokuvia ovat mm. CSI, CSI: Miami, CSI: New York, NCIS, Pimp My Ride, South Park, The Shining (Hohto), Three Kings (Kolme kuningasta) ja V for Vendetta (V niin kuin verikosto).
Lähteet:
Xbox.com
Kotaku
Gizmodo

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.