Elisa ja Canal Digital tuovat markkinoille laajakaista-TV:n

Kaarlo Räihä
21. marraskuuta, 2006 8:36

Internetoperaattori Elisa ja TV-palvelujen tarjoaja Canal Digital tuovat yhteistyössä kuluttajille laajakaista-TV:n. Viihdekaista nimellä kulkeva palvelu pitää sisällään laajakaistan, televisiokanavat, video on demand -palvelun ja halutessa kotipuhelimen. 24 megabitin ADSL-yhteyden, ADSL-modeemin ja laajakaistadigisovittimen avulla onnistuu sekä ohjelmien katselu televisiolla että internetin käyttö tietokoneella.
Katsottavat TV-kanavat voi valita kuudesta eri kanavapaketista, joista edullisimpaan kuuluvat normaalin YLE:n, MTV3:n ja Nelosen tarjonnan lisäksi kansainväliset Eurosport, Eurosport2, Disney Channel, Discovery Channel, Animal Planet ja CNN. Kalleimmassa kanavapaketissa on 38 kanavaa sekä 20 Music Choice -musiikkikanavaa.
Edullisimman Viihdekaistan hinta alkaa 64,90 eurosta kuukaudessa ja viihdekaista on aluksi noin 300 000 kotitalouden saatavilla. Ensi keväänä palvelun ulottuvilla pitäisi olla noin puoli miljoonaa kotitaloutta. Itse palvelu käynnistyy 28. päivä tätä kuuta.
"Elisa haluaa tarjota asiakkailleen laajakaistaa täydentäviä, asiakasta hyödyttäviä ja helppokäyttöisiä palveluita. Uskomme erityisesti viihdepalvelujen kysynnän kasvavan. Viihdekaista täydentää hyvin Elisan nykyisiä laajakaistapalveluita ja on luonnollinen jatkumo niille. Yhteistyössä Pohjoismaiden suurimman TV-palvelujen tarjoajan Canal Digitalin kanssa voimme tarjota asiakkaillemme monipuolisen valikoiman viihdyttävää sisältöä." kertoo Elisan johtaja Jukka Valtanen.
"Televisiopalvelut monipuolistuvat jatkuvasti, ja laajakaistatelevisioyhteistyömme Elisan kanssa laajentaa tätä palveluvalikoimaa merkittävästi. Uskomme, että tämä kiinnostaa kuluttajia, sillä laajakaistatelevision käyttöönotto on tehty mahdollisimman helpoksi. Viihdekaistaan olemme valinneet mahdollisimman monia kiinnostavia kanavia. Nyt Suomessa käynnistyvä reaaliaikainen tilausvideopalvelu on herättänyt jo etukäteen kiinnostusta." kertoo Canal Digital Finland Oy:n toimitusjohtaja Jyri Timonen
Lähteet:
Elisa
MBnet

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.