Zunen sivut avattu, 8 GB punainen nano myyntiin

Kaarlo Räihä
4. marraskuuta, 2006 20:12

Microsoft on viimeinkin avannut tulevan Zune-mediasoittimen kotisivut. Uuden sivuston myötä Microsoftin MSN Music lopettaa musiikin myymisen ja 14. päivä marraskuuta MSN Musicista löytyvät ostolinkit osoittavat Zuneen ja Realin Rhapsody -palveluun.
Kuten Xbox Livessä, myös Zune Marketplacessa käytetään "Microsoft Points" pisteitä tuotteiden ostamiseen. Samat pisteet toimivat siis molemmissa palveluissa. Yksittäiset kappaleet maksavat 79 pistettä eli noin dollarin. Mukana on myös kuukausimaksullinen Zune Pass, jossa musiikkia voi kuunnella niin paljon kuin haluaa noin 15 dollarin kuukausimaksua vastaan.
Itse sivuilta löytyy tarkempaa tietoa soittimen ominaisuuksista ja sen lisälaitteista, muutama taustakuva (sekä Zuneen että PC:lle), esittelyjä artisteista, mainosvideoita ja Zune työpöytäteema Windows XP:lle.
Apple tuo markkinoille uuden (PRODUCT) RED -tuotteen. Kyseessä ei kuitenkaan ole varsinaisesti mikään uutuus vaan kyseessä on vanha tuttu iPod nano -mediasoitin 8 GB muistilla ja punaisella värillä varustettuna. Soittimella on hintaa 249 dollaria, josta menee 10 dollaria (PRODUCT) RED -kampanjan hyväksi.

Lähteet:
Pocket-Lint.co.uk
Reuters

Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.