Uusia ominaisuuksia lisätty AfterDawn.com:iin

Jari Ketola
3. marraskuuta, 2006 20:52

Olemme viime aikoina kehitelleet AfterDawniin uusia ominaisuuksia, joista muutama otettiin käyttöön tänään. Ohjelma-alueet on laitettu täysremonttiin, ja uusi versio alueista on nyt käytettävissä. Suurin muutos vanhaan ohjelma-alueeseen on useiden ohjelmaversioiden kokoaminen samalle sivulle (ks. esim. XviD-koodekki). Ohjelmalistauksiin tullaan lisäämään vähitellen oleellisimpia vanhoja versioita tärkeimmistä ohjelmista. Voit ehdottaa vanhoja versioita palautelomakkeen kautta.
Ohjelma-alueiden päivityksen lisäksi myös keskustelualueille tehtiin pieni muutos. Viestiketjussa olevan viestin voi nyt lainata omaan vastaukseen helposti [ + lainaa]-nappia painamalla.
Vaikka uudet ominaisuudet ovat olleet testikäytössä jo pitkään, tuli "tuotantoympäristössä" vastaan virhetilanteita, joita ei ollut osattu ottaa huomioon testauksessa. Nämä virheet aiheuttivat ongelmia kaikkiin sivustoihimme ja sivut toimivatkin huonosti tai eivät lainkaan perjantai-iltana. Ongelmat saatiin kuitenkin korjattua ripeästi, eikä uusia virheitä ole illan aikana löytynyt. Pahoittelemme käyttökatkosta aiheutunutta häiriötä.
Mikäli törmäät ongelmiin sivustoillamme (etenkin suomenkielisellä ohjelma-alueellamme tai Download.fi-sivustolla), pyydämme raportoimaan niistä palautelomakkeen kautta.
--AfterDawn.com ylläpito

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.