Mission: Impossible III yhtä aikaa DVD:lle ja Nokia N93:een

Ilkka Ketola
26. lokakuuta, 2006 15:08

Nokia ilmoitti tänään julkaisevansa Mission: Impossible III -elokuvan N93-puhelimen tai "multimediatietokoneen" muistikortilla. Leffa tulee samanaikaisesti myyntiin myös DVD:llä. Elokuvan sisältävän muistikortin voi hankkia ainoastaan Nokia N93:n yhteydessä, yhtiö kertoo.
Yhdistämällä toimintaelokuvan uutuuspuhelimen muistikortille Nokia pyrkii korostamaan laitteen multimediaominaisuuksia ja saamaan oman siivunsa joulun laitemyynnistä. "Haluamme korostaa tällä kampanjalla, että Nokia N93 -multimediapuhelin ei ole ainoastaan erinomainen kuvauslaite. Se on myös kannettava videosoitin, jonka avulla voi nauttia elokuvista missä ja milloin vain", sanoo johtaja Tuula Rytilä-Uotila, Multimedia, Nokia.
"Elokuvia voi katsella jopa lentomatkoilla, kun laite on offline-tilassa. Odotammekin, että Nokia N93 -multimedialaite tekee Mission: Impossible III -mobiilielokuvasta ensi joulun hitin.", Rytilä-Uotila jatkaa.
Toiminnantäyteisen elokuvan sisältävät myyntipakkaukset tulevat Suomen markkinoille tämän viikon aikana yhteistyössä Saunalahden kanssa. Elokuvan saa kaupan päälle tuhat ensimmäistä Saunalahdelta Nokia N93 -multimediatietokoneen ostavaa.
Elokuva on tallennettu 512 megatavun miniSD-muistikortille, ja sen kuvanopeus on 25 kuvaa sekunnissa. Elokuvaa voi kelata, ja sen voi myös pysäyttää haluamaansa kohtaan ja jatkaa katselua myöhemmin. Kun käyttäjä on katsonut elokuvan kokonaan, hän voi tallentaa sen tietokoneelleen, jolloin muistikortti vapautuu omille valokuville ja videoille. Elokuvaa ei kuitenkaan voi katsella PC:ltä. Elokuvassa on suomenkielinen tekstitys, ja laitteen mukana tulee lisäksi stereokuulokkeet. Elokuva ei vaikuta laitteen hintaan.
Nokian mukaan N93 "aloittaa uuden aikakauden mobiiliviihteessä". Videoiden katselu on huomioitu jo laitteen muotoilussa. Näyttö on 2,4 tuuman QVGA-värinäyttö. Lisäinfoa Nokia N93:sta ja M:i:III-elokuvasta löytyy osoitteesta http://www.nokia.fi/mi3.
Lähde:
Nokia (lehdistötiedote)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.