Internet Explorer 7 viimein julkaistu - lataa itsellesi täältä

Ilkka Ketola
19. lokakuuta, 2006 11:42

Microsoft on vihdoinkin julkaissut odotetun uuden version suositusta selaimestaan. Internet Explorer 7 sisältää useita parannuksia, joiden on tarkoitus tehostaa tietoturvaa ja helpottaa käyttöä. Uutukaisesta on jo tosin löydetty ensimmäinen turva-aukko.
IE7:ssä on mukana kilpailevasta Firefox-selaimesta tuttuja ominaisuuksia. Varusteluun kuuluvat nyt useiden sivujen yhtäaikaista selausta helpottavat välilehdet, pop-up-torjuja sekä integroitu hakuikkuna.
Tietoturvayhtiö Secunia on jo havainnut IE7:ssä ensimmäisen haavoittuvuuden. Secunian mukaan selain voi päästää luottamuksellisia tietoja vääriin käsiin. Syynä on virhe tavassa, jolla IE7 käsittelee url-osoitteita. Haavoittuvuus havaittiin täysin päivitetyllä Windows XP SP 2 -käyttöjärjestelmällä tehdyissä testeissä. Haavoittuvuutta ei ole luokiteltu vakavaksi.
Selaimen suomenkielinen versio antaa vielä odottaa itseään, mutta englanninkielinen versio on jo vapaasti saatavilla. Voit päivittää Explorerisi uusimpaan versioon osoitteessa https://www.download.fi/verkko_ohjelmat/selaimet/internet_explorer.cfm.
Lähde (haavoittuvuuden osuus):
IT-Viikko

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.