Innovaatiokilpailun satoa

Petteri Pyyny
29. syyskuuta, 2006 7:17

Avasimme kaikille käyttjillemme avoimen kehityskilpailun elokuun lopulla, jossa haimme käyttäjäkunnaltamme ideoita sivustomme kehittämiseen. Kilpailu, jonka pääpalkintona on muhkeat 1500 euroa käteistä on avoinna tämän vuoden loppuun asti, mutta ajattelimme julkaista jonkinlaisen väliraportin kilpailuun tulleista ehdotuksista nyt ensimmäisen kuukauden jälkeen.
Ehdotuksia on tullut paljon -- satoja ja taas satoja hyviä ideoita siitä, miten sivustoa pitäisi kehittää ja kasvattaa tulevaisuudessa. Osa ehdotuksista on ollut vanhan toisintoa ja lähinnä muistutusta meitä asioista, jotka ovat olleet ns. to-do -listallamme jo aivan liian kauan ja osa ehdotuksista on ollut taas kokonaisten uusien sivuston osa-alueiden kehittämiseen liittyviä. Kaikki tämä palaute on luettu, jäsennelty ja analysoitu.
Olemme ottaneet kilpailusta tulleen palautteen äärimmäisen vakavasti ja kuten useimmat sivustomme vakikäyttäjät ovatkin huomanneet, viimeksi kuluneen kuukauden aikana sivuston ulkoasu ja monet toiminnallisuuteen liittyvät osat ovatkin muuttuneet kilpailusta tulleen palautteen pohjalta.
Tässä pientä listaa sivuillemme tehdyistä muutoksista viimeksi kuluneen kuukauden aikana:

Listalla on vielä erittäin pitkä lista hyviä ideoita ja lisää kaivataan. Mutta tässä kuitenkin kooste muutamista ideoista, joita on ehdotettu ja joita valitettavasti ei näillä näkymin tulla toteuttamaan ainakaan lähiaikoina:

Ja lisäksi on ehdotettu ideoita, jotka on jo toteutettu -- on pyydetty mm. WAP-sivuja (löytyvät jo, osoitteesta wap.afterdawn.com), PDA-sivuja (suomeksi osoitteesta pdadawn.fi), laitearvosteluja (katse ylöspäin..), kuvankäsittelyohjelmia/antivirusohjelmia/jne on ehdotettu lisättäväksi (nämä ja muut, ei audio/videoon liittyvät ohjelmat löytyvät download.fi -sivuiltamme) ja sanastoakin on kaivattu sivuille.
Mutta tästä on hyvä jatkaa. Kilpailuaikaa on vielä jäljellä noin kolme kuukautta, joten osallistukaahan ihmeessä ja olette mukana kehittämässä sivustoamme ja voitte samalla voittaa nipun rahaa tai AfterDawnin "ylläripaketin".

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.