ShareReactor teki paluun

Kaarlo Räihä
7. syyskuuta, 2006 7:41

Aikanaan erittäin suosittu P2P-sivusto ShareReactor on palannut toimintaan parin vuoden hiljaiselon jälkeen. Sveitsin viranomaiset sulkivat ShareReactorin palvelimet maaliskuussa 2004 kun he takavarikoivat Christian Riesenin (aka Simon Moon) tietokoneet.
Simon Moon ilmoitti ettei hän kuitenkaan jatka uudella sivustolla ja että hän myi ShareReactor domainnimen kuukausi sitten uudelle omistajalle. Itse sivusto pysyy kuitenkin edelleen samanlaisena ja tulee jatkossakin tarjoamaan ed2k-linkkejä. Suurin osa vanhoista linkeistä on vielä tallella ja sivustolle on ilmestynyt myös uusia linkkejä. Sivuston päivittämisestä vastaa osittain sama kaarti kuin aikaisemminkin, mutta mukana on myös uusia auttajia.
ShareReactorin suosio tuskin saavuttaa aikaisempia mittojaan, koska BitTorrent on P2P-tekniikkana reilusti suositumpi, mutta sivustoa tullaan kehittämään ominaisuuksiltaan paremmaksi. Yhtenä uutena ominaisuutena sivustolla näkyy monilta BitTorrent -sivustoilta tuttu lähteiden ja lataajien määrä jokaiselle tiedostolle. Joitakin on huolestuttanut tieto että ShareReactorin foorumi pyörii Hollywood Interactive, Inc nimisen firman palvelimella, mutta nimestään huolimatta Hollywood Interactive vaikuttaa tavalliselta internet-palveluntarjoajalta.
Lähde:
Slyck

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.