Panasonicin Blu-ray-soitin Suomeen lokakuussa

Ilkka Ketola
5. syyskuuta, 2006 10:48

Blu-ray-soittimet ennättävät sittenkin Suomeen ennen kilpailevia HD-DVD-soittimia. Panasonic tuo DMP-BD10-soittimensa Suomen kauppoihin jo ensi kuun aikana, kun innokkaimmat HD-DVD:n kannattajat pääsevät ostoksille vasta marraskuun puolessa välissä.
DMP-BD10 osaa toistaa uudet Blu-ray-standardin mukaiset bd-videolevyt. Lisäksi soitin osaa toistaa tavalliset DVD- ja CD-levyt. Panasonic jopa kehaisee tavallisten DVD-levyjen kuvan näyttävän Blu-ray-soittimella ja teräväpiirtosignaalilla katsottuna paremmalta kuin perinteisillä laitteistokokoonpanoilla. DMP-BD10 muuntaa tavallisen DVD-levyn kuvasignaalin teräväpiirtotelevisioon sopivaksi. Soitin toistaa myös br-levyjen monikanavaäänen.
DMP-BD10 tukee myös Panasonicin omaa HDAVI-rajapintaa, joka on tarkoitettu kotiteatterin laitteiston hallintaa helpottamaan. HDAVI ohjaa sitä tukevia (eli Panasonicin) laitteita siten, että ne ovat hallittavissa yhdellä kaukosäätimellä, ja järjestelmä osaa itse sammuttaa ja käynnistää tarvittavat laitteet.
Blu-rayta odotellessa voi aikaa kuluttaakseen käydä tutustumassa Suomen Panasonicin sivustoon. Sivuilta löytyy mukava flash-animaatio, joka esittelee BD10-soitinta sekä Blu-rayn yleistä toimintaa.
Lähde:
Digitoday

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.