AfterDawnin ulkoasu uudistui

Petteri Pyyny
30. elokuuta, 2006 11:45

Olemme lukeneet tarkkaan innovointikilpailumme tuotoksia ja olemme pyrkineet parantamaan sivustoamme viime viikkojen aikana varsin isolla kädellä kilpailusta tulleen palautteen perusteella. Nyt ehkä suurin käyttäjille päin näkyvä uudistus on valmis, eli sivustomme ylätason navigaatio on uudistunut ensimmäistä kertaa pariin vuoteen.
Navigointitason uudistus syntyi siitä havainnosta, että monet kilpailuun ehdotuksensa lähettäneistä käyttäjistä eivät tuntuneet edes tietävän, että sivustoltamme löytyy sellaisia osa-alueita kuin ohjelmistot tai laitevertailut. Mietimme päämme puhki parin viikon ajan mahdollisuutta, että koodissamme olisi joku bugi, joka tekee ylävalikot näkymättömiksi muille kuin ylläpidolle, mutta koska ko. bugia ei sivuilta löytynyt, totesimme, että navigointi pitää selkeästi tuoda paremmin esille sivuillamme.
Joten, uusi ylätason navigointi on nyt valmis. Muitakin uudistuksia sivuille on tullut viimeisen parin viikon aikana, tosin suurin osa niistä näkymättömämpiä kuin tämä. Muista uudistuksista lueteltakoon kokeellinen tuki uusille BBML-tageille keskustelualueillamme, Google-haun käyttöönotto pääsivustollamme (ja lähiaikoina myös suomenkielisillä keskustelualueillamme), jne.
Palaute on edelleen tervetullutta -- uudet, tuoreet ideat kannattaa lähettä meille edelleenkin innovointikilpailumme kautta.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.