Vaaleanpunainen valtaa pelikonsolit

Kaarlo Räihä
25. elokuuta, 2006 10:14

Pelikonsolien värimaailma saa kaivatun piristyksen, kun Sonyn Playstation 2, PlayStation Portable ja Nintendon DS Lite julkaistaan vaaleanpunaisina malleina. Tavallisen PS2 konsolin hinta laskee myös samalla Euroopassa 129.99 euroon. Vaaleanpunainen PS2 tulee myyntiin kahdella Dual Shock ohjaimella ja muistikortilla, myös nämä lisälaitteet ovat vaaleanpunaisen värisiä. Vaaleanpunainen PS2 tulee myyntiin marraskuun kahdeksas päivä ja hintaa paketilla on 159.99 euroa.
Vaaleanpunainen PSP tulee myyntiin lokakuun 27. päivä ja hintaa laitteella on 229 euroa. Vähemmän yllättäen naisartisti Pink (P!nk) tulee promotoimaan uutta PSP:tä. Konsolin mukana tulee valkoiset korvakuulokkeet kaukosäätimellä, kantopussi, rannenauha ja 32 megatavun Memory Stick Duo muistikortti. Mukana seuraa myös Pinkin UMD-levy, josta löytyy mm. Stupid Girls kappaleen musiikkivideo.
Vaaleanpunaisen DS Liten lisäksi markkinoille tulee mustan värinen malli. Uusilla väreillä juhlistetaan myös New Super Mario Bros. pelin huikeaa menestystä, peli on myynyt yli miljoona kappaletta ensimmäisen 12 viikon aikana pelkästään Yhdysvalloissa. Uudet DS Lite värit tulevat myyntiin syyskuun 13. päivä Yhdysvalloissa ja Euroopan mantereelle uudet värit ilmestyvät myyntiin 27. päivä lokakuuta. Japanin markkinoilla vaaleanpunainen DS Lite on ollut saatavilla jo heinäkuusta lähtien.
Kuten arvata saattaa, ovat uudet vaaleanpunaiset konsolit suunniteltu houkuttelemaan enemmän naisia ja tyttöjä ostamaan oman konsolinsa ja myös pelaamaan niillä. Seuraava odottamisen arvoinen asia onkin milloin konsoileihin tulee vaaleanpunaiset karvat, häntä ja nappisilmät.




Lähteet:
Joystiq
Myth Games
PR Newswire

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.