GUBA leikkasi hintoja

Kaarlo Räihä
22. elokuuta, 2006 15:11

Internetin kautta elokuvia ja TV-sarjoja välittävä GUBA laski hintojaan. Uutuuselokuvien ostaminen omaksi maksaa nyt 9.99 dollaria, aikaisemmin hinta oli 19.99 dollaria. Vanhempien elokuvien hinta on nyt 4.99 dollaria, aikaisemmin 9.99 dollaria. TV-sarjojen uusi hinta on 0.49 dollaria per jakso, aikaisemmin 1.79 dollaria. Elokuvien vuokraus maksaa nykyään 0.99 dollaria per elokuva. Hinnanalennukset ovat todennäköisesti voimassa vain rajoitetun ajan.
Tarjous on valitettavasti voimassa vain Yhdysvaltojen markkinoilla ja sisältö on suojattu Microsoftin DRM-tekniikalla, joten videoiden toistaminen on mahdollista vain uudemmilla Windows tietokoneilla ja Microsoftin DRM-tekniikkaa tukevilla kannettavilla mediasoittimilla. Myöskään elokuvan tallentaminen DVD-levylle niin että sitä voisi toistaa tavallisessa DVD-soittimessa ei onnistu. GUBA palvelussa on kaupallisen sisällön ohella tarjolla myös ilmaista sisältöä Quicktime, Windows Media ja Flash muodoissa.
Nähtäväksi jää tulevatko muut mediakaupat kuten Applen iTunes tarjoamaan tulevaisuudessa alennuksia ja tulevatko hintojen leikkaukset olemaan yhtä suuria.
Lähde:
Yahoo! Finance

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.