Kerro meille miten AfterDawnia tulisi kehittää -- voita 1500 euroa!

Petteri Pyyny
22. elokuuta, 2006 12:05

Suurin osa kehitystiimistämme on työskennellyt sivustomme parissa jo lähes kahdeksan vuoden ajan ja kuten kaikissa vastaavissa projekteissa käy, olemme tulleet hyvin pitkälti "sokeiksi" sivuston mahdollisille ongelmille, puutteille ja toisinaan myös uusien ideoiden kehittäminenkin tuntuu olevan työn ja tuskan takana.
On lähes mahdotonta enää päästä siihen tilanteeseen, että pystyisimme näkemään sivustomme sellaisena kuin ne aukeavat Matti Meikäläiselle, kun hän ensimmäistä kertaa eläissään sivuillemme eksyy. Ja täten on myös vaikea tietää miten helppoa -- tai vaikeaa -- sivujen käyttö ja sieltä tiedon löytäminen on ensimmäisellä käyttökerralla.
Nyt, halusimme saada hieman tuoreemman näkemyksen sivuston kehittämiseen ja päätimme avata kaikille avoimen kilpailun, jossa pyydämme teitä yksinkertaisesti kertomaan meille mitä AfterDawnista tulisi muuttaa, että sen käyttö olisi helpompaa ja mitä AfterDawniin pitäisi lisätä, että se palvelisi käyttäjiään paremmin.
Pyydämme teitä ehdottamaan kaikkea maan ja taivaan väliltä -- oli kyse sitten pikkuasiasta, kuten vaikkapa jonkin tietyn värin ärsyttävyydestä, tai isosta muutoksesta, kuten koko sivuston navigoinnin ja rakenteen täydellistä muuttamista täysin erilaiseksi. Ehdotus voi olla idea täysin uudesta sivustosta tai mistä tahansa AfterDawnin osa-alueesta, oli sitten kyse keskustelualueistamme, uutisistamme, laitetietokannastamme tai vaikkapa ohjelmistoalueestamme.
Ehdotuksen ei tarvitse olla mitenkään "verkko-ohjelmointiin" tai ulkoasuun liittyvä, vaan voi olla myös ehdotus tietyntyyppisen sisällön lisäämisestä sivuillemme. Eli periaate on hyvinkin pitkälti "kaikki kelpaa, kunhan kerrot sen meille".
Jotta homma olisi mielenkiintoista, jaamme parhaiden ehdotusten lähettäjille yhteensä 10kpl ns. AfterDawnin "ylläripakettia", jotka sisältävät mm. AfterDawnin T-paidan, kahvikupin, jne.
Tämän lisäksi lyömme parhaan ehdotuksen tehneelle käyttäjällemme 1500 euroa rahaa käteen (tai no, tarkemmin ottaen pankkitilille).
Voit osallistua kilpailuun täällä:
https://dawn.fi/general/innovoi.cfm
Kyseiseltä sivulta löytyvät myös kilpailun tarkemmat säännöt. Kilpailu päättyy 31.12.2006 klo 23:59.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.