Foxin sarjoja ja elokuvia nettimyyntiin

Kaarlo Räihä
15. elokuuta, 2006 21:25

Fox Entertainment Group aloittaa TV-sarjojensa ja elokuviensa myymisen internetissä. Materiaalia tullaan tarjoamaan Foxin omien MySpace.com, IGN, Rotten Tomatoes, AskMen.com ja Direct2Drive sivustojen kautta. Toiminta olisi tarkoitus aloittaa lokakuussa Direct2Drive sivuston kautta, joka myy toistaiseksi vain tietokonepelejä.
Myyntiin on tulossa TV-sarjoista ainakin 24, Prison Break (Pako), Bones ja It's Always Sunny in Philadelphia. Yksittäinen jakso maksaa 1.99 dollaria ja uudet jaksot ilmaantuvat myyntiin vuorokauden kuluttua niiden ensiesityksestä televisiossa. Elokuvista luvassa on ainakin X-Men: The Last Stand (X-Men: viimeinen kohtaaminen). Elokuvien hinta on 19.99 dollaria kappale ja uusien elokuvien pitäisi tulla myyntiin samaan aikaan sekä DVD:lle että internettiin.
Ostettua materiaalia voi katsella kahdella tietokoneella ja yhdellä kannettavalla mediasoittimella. Aluksi palvelu toimii vain Microsoftin DRM-tekniikkaa tukevissa laitteissa, mutta myös muita DRM-tekniikoita lisätään tarpeen vaatiessa, kuten Applen Fairplay. Materiaalin tallentaminen DVD-levylle ja katseleminen DVD-soittimella ei kuulu alustavasti palveluun. Mainoksilla rahoitettava katselumahdollisuus ilmaantunee myöhemmin.
Lähteet:
Forbes.com
E! Online News
RED HERRING

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.