AOL julkaisee uuden videoportaalin perjantaina

Kaarlo Räihä
31. heinäkuuta, 2006 19:29

AOL aikoo julkaista uuden videoportaalinsa tämän viikon perjantaina. Videoportaali tulee aluksi beta testiin, mutta palvelu olisi tarkoitus saada lopulliseen kuosiinsa vielä elokuun aikana. Palvelusta on tarkoitus luoda erittäin kattava. Mukana on yli 45 isoa nimeä, kuten Viacom Inc. MTV Networks, Nickelodeon, Comedy Central networks, A&E Television Networks, Turner Broadcasting System Inc ja Warner Bros.
Palveluun tulee ilmaista ja maksullista materiaalia. Aluksi käyttäjällä on vain mahdollisuus ostaa yksittäisiä videoita, mutta loppuvuodesta pitäisi avautua myös vuokrauspalvelu ja kuukausimaksullinen vaihtoehto. AOL koittaa siis saada kaikki vaihtoehdot saman katon alle. Kuten muissakin suosituissa videopalveluissa, on myös AOL:n palvelussa mahdollista lähettää omia videoita muiden ihailtavaksi UnCut sivuston kautta.
Palvelun käyttö tulee myös osittain mahdolliseksi kannettavilla laitteilla, jotka tukevat Microsoftin DRM-tekniikkaa. Tärkein ominaisuus pitäisi kuitenkin olla älykäs ohjelmaopas, joka löytää videoita myös muista palveluista. Ohjelmaopas pystyy löytämään jopa tuhansia tunteja videomateriaalia internetin syövereistä ja sen käyttö tulee mahdolliseksi myös muilla internet-sivuilla.
Lähteet:
Reuters.com
CDRInfo.COM

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.