Nelosen netti-TV tarjoamaan ulkomaisia sarjoja

Ilkka Ketola
3. heinäkuuta, 2006 8:43

Nelonen tarjoaa ensimmäisenä suomalaisena televisiokanavana ulkomaisia televisio-ohjelmia Internetin välityksellä. Maksulliseen palveluun tulee ensimmäisenä sarjana tarjolle englantilainen Pelinaiset, kertoo Digitoday.
Pelinaisten uudet jaksot ovat katsottavissa Nelosen Netti-TV:stä 17.7. alkaen. Televisiosta uudet jaksot alkavat pyöriä heinäkuun lopussa.
"Nelosen ohjelmia on pystynyt keväästä lähtien seuraamaan mobiili-tv:stä, ja nyt Nelonen mahdollistaa ulkomaisten ohjelmien seuraamisen netti-TV:stä", Nelosen kanavajohtaja Pirjo Airaksinen kertoi Digitodaylle.
Tähän mennessä palvelussa on ollut tarjolla laaja kirjo Nelosen kotimaista ohjelmistoa. Muun muassa Unelmakämppä, Noora menee naimisiin, Inno ja Tuomas & Juuso experience ovat sarjoja, joiden uudet jaksot ovat olleet palvelusta katseltavissa pian ohjelmien ensi lähetyksen jälkeen.
Airaksisen mukaan internet-televisio vastaa katsojien muuttuviin tarpeisiin ja tarjoaa mahdollisuuden seurata suosikkiohjelmiaan silloin kun se tuntuu sopivimmalta.
Nelosen Netti-TV löytyy osoitteesta http://www.nelonen.fi/nettitv. Palvelu vaatii Windows Media Playerin version 9 tai 10 sekä yli 1 Mbs:n Internet-yhteyden. Palvelu on hinnoiteltu käyttöajanjakson keston mukaan. Esimerkiksi päivän kestävä katseluoikeus maksaa 1,9 euroa ja 30 vuorokauden katseluoikeus 6 euroa.
Lähde:
Digitoday

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.