AfterDawnin kesäkilpailu käyntiin

Petteri Pyyny
21. kesäkuuta, 2006 10:58

Olemme kesän piristyksesi kehitelleet käyttäjillemme pienimuotoisen kilpailun, jossa testaamme hieman käyttäjäkuntamme luovuutta.
Kilpailu on avoin kaikille rekisteröityneille käyttäjillemme (eli sekä uusille että vanhoille käyttäjille) ja homman nimenä on keksiä AfterDawn.com:lle suomenkielinen slogan eli "iskulause" tai markkinointilausahdus. Palkinnoiksi saimme yhteistyökumppaneiltamme varsin hyvän nipun kaikenlaista kivaa, joten osallistuminen ehdottomasti kannattaa.
Osallistumiskertojen määrää ei ole millään tavalla rajattu, joten jos mieleen tulee useampikin ehdotus, voit osallistua niin monta kertaa kisaan kuin haluat. Kilpailu päättyy 16.7. ja voittajat julkistamme elokuun alussa. Tarkemmat kilpailusäännöt sekä lista palkinnoista löytyvät kilpailusivuilta, eli täältä:
https://dawn.fi/general/kilpailu.cfm
Avasimme myös vastaavan kilpailun englanninkielisillä sivuillamme, joten voit halutessasi osallistua myös parhaan englanninkielisen sloganin keksimiskisaan. Kyseinen kilpailu, palkintoineen ja ohjeineen löytyy täältä:
https://www.afterdawn.com/general/competition.cfm
Onnea kisaan!

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.