AfterDawn.com kouluikään

Petteri Pyyny
10. kesäkuuta, 2006 7:42

Sivustomme ylläpidon virallinen terassikauden avaus on taas käsillä, kun AfterDawn.com täyttää tänään seitsemän vuotta. Päivälleen 7 vuotta sitten avasimme sivustomme "suurelle" yleisölle, saavuttaen ensimmäisen päivän aikana noin viiden käyttäjän huikean yleisön. Tästä homma on seitsemän vuoden aikana hieman edennyt ja nyt seitsemättä syntymäpäiväämme juhliessa, voimme todeta että ilmeisesti tämäntyyppiselle sivustolle oli aikanaan olemassa tietynlainen "tilaus".
Huolimatta viimeksi kuluneen vuoden aikana tuomista pienistä vastoinkäymisistä mm. kuluttajien oikeuksia tallovan uuden tekijänoikeuslain muodossa, olemme silti onnistuneet -- jälleen kerran -- kasvattamaan sivustomme suosiota varsin kunnioitettaviin lukuihin.
Nyt päättynyt kuudes toimintavuotemme toi mukanaan uuden lain lisäksi myös nipun mielenkiintoisia muutoksia sivustomme ylläpitotiimiin. Vanha ylläpitotiimimme jatkaa edelleen sivuston parissa puuhastelua, mutta olemme vuoden aikana kasvattaneet porukkaamme useilla loistavilla "pelaajahankinnoilla". Uudet tiimimme jäsenet, Kata, Agent_007, Juha, DaveDough, Lethal_B ja Siggy, ovat tuoneet mukanaan ylläpitotiimiimme jälleen uutta energiaa ja tahtoa rakentaa sivustostamme tulevaisuudessa entistä parempi.
Kuten tavaksi on tullut, haluan jälleen kiittää kaikkia niitä, jotka ovat auttaneet sivustoamme kasvamaan siihen pisteeseen missä se nyt on: loistavia admineitamme, huikeaa työtä tekeviä moderaattoreitamme sekä ennen kaikkea niitä miljoonia käyttäjiä, jotka päivästä ja vuodesta toiseen vierailevat sivuillamme, auttaen sivustoamme kehittymään sisällöllisesti sekä yhteisönä. Kiitos.
AfterDawn Oy:n puolesta,
-Petteri Pyyny, tj

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.