Xbox 360:lle julkaistu hakkeroitu firmware

Ilkka Ketola
16. toukokuuta, 2006 8:10

Microsoftin Xbox 360 -konsolin murtamaan onnistunut hakkeri commodore4eva on kaiken kansan iloksi julkaissut työnsä tulokset, eli hakkeroidun version Xbox 360 -konsolin firmwaresta. Commodore4evan firmware-versio, nimeltään Xtreme, toimii Toshiba-Samsung TS-H943 DVD-ROM-aseman kanssa, joten sitä ei edes kannata kokeilla Hitachi-LG:n asemalla varustetuissa laitteissa.
Commodore4eva julkaisi hakkeroidun firmwaren XboxHacker.net-sivuston keskustelufoorumeilla. Xtreme-firmwaren luvataan pyörittävän alkuperäisiä Xbox 360 ja Xbox-pelejä sekä niiden Xtreme-varmuuskopioita. Xtreme mahdollistaa myös DVD-aseman käytön Windowsin alta ilman mitään adaptereita tai muutoksia laitteistoon.
Viestissä kiitellään myös Xboxhacker.net-yhteisön tuesta ja suunnataan jo katseita tulevaan, eli Sonyn PS3:n ohjelmiston murtamiseen, kunhan konsolin ensin julkaistaan. PS3:n kohdalla murron luvataan myös tapahtuvan nopeammin.
Mikäli aihe kiinnostaa tarkemmin, lue aiheesta lisää lähdelinkin kautta!
Muokattu 17.5. : Korjaus, firmware ei mahdollista kotitekoisten ohjelmien käyttämistä, kuten alkuperäisessä uutisessa väitettiin.
Lähde:
XboxHacker.net (Keskustelufoorumin viestiketju)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.