PSP:een uusi firmware ja Flash-tuki

Ilkka Ketola
26. huhtikuuta, 2006 15:58

Sonyn tyylikkäälle käsikonsolille PlayStation Portablelle eli PSP:lle on julkaistu uusi firmware (ohjelmistoversio). Firmware 2.70 tuo viimein kaivatun Macromedia Flash -tuen laitteen Internet-selaimeen sekä useita muita parannuksia. Sony kertoo uusimman ohjelmistopäivityksen myös muuntavan PSP:n sijaintivapaan TV:n katselulaitteeksi.
Ohjelmistopäivitys tekee PSP:stä myös entistä kyvykkäämmän musiikkisoittimen. Päivityksen myötä PSP tukee entistä laajemmin suosittuja musiikin pakkausformaatteja, ja nyt tuettuja formaatteja ovat MP3, ATRAC, AAC sekä WMA.
Mielenkiintoinen lisä on myös tuki podcast-lähetyksille, joita voi nyt toistaa tai tallentaa MemoryStick Duo -muistikortille myöhempää toistoa varten. Wlanin kautta Internetiin kytketty PSP osaa automaattisesti hakea, toistaa ja tallentaa uudet lähetykset valituista RSS-virroista.
Sony kertoo firmwareversion 2.70 valmistelevan PSP:tä toimimaan vastaanottimena yhtiön lanseeraamassa LocationFree TV eli sijaintivapaa-TV-järjestelmässä. Sony kertoo uuden innovaationsa tuovan TV:n kotivirittimen välityksellä sinne, missä katselija olemaan. Mielenkiintoiselta vaikuttava LocationFree-palvelu tulee käyttöön Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Belgiassa ja Hollannissa toukokuussa, Suomen kohtalosta ei ole tietoa.
Lähde:
Sony (lehdistötiedote, vaatii kirjautumisen)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.