Samsungilta 8 gigan musiikkipuhelin

Ilkka Ketola
14. maaliskuuta, 2006 4:46

Eteläkorealainen elektroniikkajätti Samsung on esitellyt mielenkiintoisen puhelinuutuden, joka on varustettu 8 gigatavun kovalevyllä. Mallinimeä SGH-i310 kantavaan puhelimeen mahtuu siis noin 2 000 MP3-tiedostoa, joten kuunneltava ei lopu kesken pitemmälläkään matkalla.
Ulkonäöltään Samsungin uutuuspuhelin muistuttaa aiempaa 3 gigatavun kovalevyllä varustettua mallia SGH-1300, joka myös lanseerattiin musiikkipuhelimena. Uutuuden käyttöjärjestelmänä on älypuhelimille räätälöity versio Windows Mobile 5.0:sta. Samsungin mukaan musiikin ja muun sisällön synkronointi PC:n ja puhelimen välillä onnistuu jouhevasti USB 2.0 -yhteydellä. Lisäksi käyttöjärjestelmän ansiosta käyttökokemuksen kehutaan olevan samanlainen puhelimella kuin PC:llä.

Puhelin on lisäksi varustettu kahden megapikselin salamakameralla, microSD-korttipaikalla, TV-ulostulolla, sekä dokumentin katseluohjelmalla. Kameralla voi kuvien ottamisen lisäksi tallentaa videota.
SGH-i310 on esitelty yleisölle Saksan Hannoverissa meneillään olevilla CeBIT-messuilla. Sen on tarkoitus tulla myyntiin vuoden 2006 jälkimmäisellä puoliskolla.
Lähde:
Samsung (lehdistötiedote)

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.