PHNetiltä oma verkkomusiikkikauppa

Ilkka Ketola
24. tammikuuta, 2006 20:06

Digitaalisen musiikin tarjonta on jälleen parantunut Suomessa. Päijät-Hämeen Puhelimen omistama HTK NetCommunication (PHNet) on avannut verkkoon musiikkikaupan. Kaupassa on tarjolla reilun 500 000 kappaleen valikoima, josta löytyy niin yksittäisiä kappaleita kuin kokonaisia albumeja.
Musiikkikaupan teknisestä toteuksesta vastaa Suomessa lähes monopoliasemaa markkinoilla pitävä SecuryCast, joka vastaa myös download.netanttila.com, Pepsi MaxMusic sekä Sony Ericssonin funman.fi-musiikkikaupan toteutuksesta. Sisällön käyttömahdollisuudet ja -ehdot ovat niin ikään tuttuja: ostettua musiikkia voi kuunnella, polttaa CD-levylle ja siirtää kannettavaan soittimeen ilmaisella phnet musiikki -soittimella, joka täytyy ladata omalle koneelle.
Kaupan vahvuudeksi HTK NetCommunicationsin toimitusjohtaja Lasse Aaltonen nimeää harvinaiset helmet. "Valikoimasta löytyy myös sellaista musiikkia, jota ei helposti löydä levykaupoista", Aaltonen kertoo Digitodaylle.
Pikaisen vilkaisun perusteella kauppa vaikuttaa aivan asialliselta puodilta. Kauppa ei tosin juurikaan poikkea muista jo tarjolla olevista SecuryCastin ratkaisuista, ja mukana on tuttu kestoriesa, eli oma soitinohjelma, joka tarvitaan DRM-kontrollin vuoksi.
Lähde:
Digitoday

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.