ITunes-puhelimella yhteysongelmia iTunesin kanssa

Ilkka Ketola
12. syyskuuta, 2005 11:08

Tietokone.fi:n mukaan viime viikolla julkaistulla iTunes-puhelimella on ongelmia juuri siinä yhdessä asiassa, missä ongelmia ei missään nimessä saisi olla -- yhteydessä iTunesiin. Viestejä Motorolan kehittämän uutuuspuhelimen ongelmista on ilmaantunut Internetin eri Mac- ja matkapuhelinfoorumeihin. Ongelmia on kohdannut esimerkiksi Macworldin USA:n toimitus, joka ei onnistunut saamaan testipuhelinta toimimaan Itunesin kanssa lainkaan.
Itse puhelinominaisuudet ovat laitteissa toimineet, sen sijaan iTunes ei joissain tapauksissa ole tunnistanut puhelinta. Ongelman esiintyessä edes tietokoneen vaihto toiseen ei ole auttanut, eikä myöskään käyttöjärjestelmän vaihto Windowsista Mac OS X:ään auta.
Noloa ja harmillista, etenkin kun monet puhelimen hankkineet ovat varmasti tehneet päätöksen juuri iTunes-yhteyden vuoksi. Lisäksi puhelimen vaatimattomat ominaisuudet ovat jo lähtökohtaisesti olleet monille pettymys -- kun nämä vähätkään ominaisuudet eivät välttämättä toimi, on riski että koko käsite iTunes-puhelimesta leimaantuu äkkiä flopiksi.
Todennäköistä kuitenkin on, aivan kuten Tietokone.fi:kin epäilee, että esiintyneisiin ongelmiin ilmestynee päivitys tai muu ratkaisu piahkoin. Toivotaan, että näin käy viimeistään ennen puhelimen Euroopan julkaisua.
Lähde:
Tietokone.fi

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.