Nokialta N91 -mediapuhelin

Petteri Pyyny
28. huhtikuuta, 2005 19:37

Nokia julkisti eilen uusimmat puhelinmallinsa, joiden joukosta löytyy digitaalisen multimedian kannalta ehkä kiinnostavimpana tuotteena Nokia N91-malli, joka on selvä haaste yhä suositummaksi kasvavalle kannettavien ns. "MP3"-soitinten vallankumoukselle.
Uusi puhelin eroaa muista Nokian puhelimista, jotka ovat jo siis vuosia osanneet erinäköisten apuohjelmien avulla toistaa musiikkia, lähinnä sen ansiosta, että puhelimesta löytyy mm. iPod ministä tuttu 4 gigatavun kovalevy. Lisäksi Nokia on vihdoinkin ymmärtänyt sen, mitä monet kuluttajat ovat jo vuosia vaatineet. Uutukaisesta löytyy nyt nimittäin standardien mukainen stereokuulokeliitin.
Puhelin tukee MP3, AAC3, M4A ja WMA -formaatteja ja se sisältää myös WLAN-tuen, joka mahdollistaa verkkokäytön lisäksi myös kätevän tavan siirtää musiikkia puhelimen kovalevylle kotitietokoneelta käsin. Puhelimen voi synkronoida PC:n kanssa myös tavallista USB-väylää käyttäen.
N91 on 3G-puhelin ja sen on tarkoitus tulla myyntiin loppuvuodesta 2005. Puhelimen hinnoittelusta Nokia ei lehdistötiedotteessaan vielä kertonut mitään.
Lähde: Nokia

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.