Xbox 2:n nimeksi Xbox 360?

Ilkka Ketola
5. helmikuuta, 2005 9:58

Verkon uutuuksia esittelevä julkaisu Engadget väittää, että Microsoftin uuden Xboxin nimeksi on varmistumassa Xbox 360.
Tietolähteekseen Edgadget sanoo luotettavan henkilön, joka on työskennellyt useiden projektien parissa sekä alkuperäisen että uuden Xboxin kanssa. Kyseinen henkilö kertoo myös nähneensä pakkausehdotelmia ja muuta materiaalia, jotka kaikki ovat rakenneltu Xbox 360 -nimen ympärille.
Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun nimi Xbox 360 kuullaan. Viime vuonna eräs markkinointifirma tutki, mikä nimistä Xbox 360, Playstation 3 ja Nintendo N5 kuulostaa kaikkein tuoreimmalta. Ilmeisesti Microsoftia huoletti, ettei Xbox 2 kuulosta yhtä huipputekniseltä kuin Playstation 3.
Nyt, kun uusien konsolien julkaisu alkaa olla käsillä, on luvassa mielenkiintoinen kädenvääntö Sonyn, Microsoftin ja Nintendon välillä. Sonyn on piahkoin määrä julkaista uudelle pleikkarille potkua antavan Cell-prosessorin tiedot. Sony Computer Entertainment America myös ilmoitti vastikään PSP Consolen Yhdysvaltain julkaisun tapahtuvan 25. maaliskuuta 2005.
Nintendo julkaisee sen oman DS-käsikonsolin Euroopassa 11. maaliskuuta 2005 ja tähyää ostajakuntaa enimmäkseen naisten parista. Yhtiö uskoo, että miesostajat ovat enemmän mieltyneitä Playstation Portablen ulkonäköön.
Lähde:
Engadget

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.