T-Online hankki oikeudet MGM:n elokuviin

Jari Ketola
13. lokakuuta, 2003 22:26

Elokuvastudio Metro-Goldwyn-Mayer ja saksalainen palveluntarjoaja T-Online ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä T-Online voi tarjota peräti neljä tuhatta MGM:n elokuvaa asiakkailleen.
Deutsche Telecomin alainen T-Online aikoo avata tilausvideopalvelunsa vuoden loppuun mennessä. Myös italialainen Tiscali on tarjonnut vastaavaa palvelua, mutta T-Onlinen palvelu ei ole Tiscalin tavoin tietokonesidonnainen. T-Online Vision on TV -palvelu sisältää päätelaitteen, joka kytketään suoraan televisoon. Näin ollen elokuvien katsominen sujuu tavalla, johon kuluttajat ovat jo tottuneet.
T-Onlinellä on jo aikaisemmat sopimukset mm. Universalin ja Dreamworksin kanssa. Palvelu lanseerataan noin 400-500 nimikkeellä, ja valikoimaa tullaan laajentamaan noin tuhanteen elokuvaan ajan myötä.
Elokuvat tulevat imuroitaviksi palvelun kautta samoihin aikoihin DVD-julkaisun kanssa. Yksittäisen elokuvan hinta on 3-4 euroa, jonka maksamalla elokuvan voi katsella 24 tunnin aikana niin monta kertaa, kuin haluaa.
Lähde:
Reuters

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.