Yli 250'000 viestiä keskustelualueilla

Petteri Pyyny
21. syyskuuta, 2003 16:05

Eilen AfterDawn.com saavutti yhden, ainakin ylläpidon mielestä, merkittävän rajapyykin, kun keskustelualueillemme kirjoitettiin sen historian 250'000:s viesti.
Keskustelualueemme avattiin vuoden 2001 helmikuussa nykyisessä muodossaan ja sen jälkeen niiden kasvu on ollut välillä suorastaan henkeäsalpaavaa. Tällä hetkellä keskustelualueidemme kokonaisuus muodostuu kolmesta isommasta osa-alueesta: englanninkielisestä forumistamme, suomenkielisestä forumistamme sekä DVDXCopyn forumeista. Näistä suurin on selkeästi englanninkielinen forumimme, joka sisältää nyt reilu 150'000 viestiä. DVDXCopy ja suomenkielinen forum jakavat kakkossijan, molemmista viestejä löytyy noin 50'000kpl.
Nykyisellä tahdilla, yhteenlaskien kaikki keskustelualueemme, sivuillemme tulee uusia viestejä noin 700kpl joka ikinen päivä. Rekisteröityneitä käyttäjiä sivuillamme on nyt noin 84'000kpl ja viestiketjuja keskustelualueilta löytyy tasan tarkkaan 50'000kpl.
Haluamme kiittää teitä, rakkaat käyttäjämme, mahtavasta tuestanne sivustollemme ja keskustelualueillemme! Ilman teitä tätäkään rajapyykkiä ei olisi saavutettu. Kiitos.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.