Universal ja Sony tarjoavat halpoja laillisia kappaleita verkossa

Petteri Pyyny
13. kesäkuuta, 2002 17:41

Kaksi suurinta levy-yhtiötä näyttävät vihdoinkin tajunneen ainakin jotain siitä miten musiikkipalvelujen pitäisi toimia verkossa -- halvat hinnat ja mahdollisimman vähän rajoituksia.
Vivendi Universal on ilmoittanut avaavansa musiikkivarastonsa jälleenmyyjille tämän kesän aikana. Tämän jälkeen käyttäjät voivat ostaa yksittäisiä musiikkikappaleita ilman aikarajoituksia 99 Yhdysvaltain sentillä kappaletta kohti tai kokonaisia levyjä vajaan kymmenen dollarin hintaan. Suurin ja merkittävin muutos aiempiin verkkomusiikkiyritelmiin verrattuna on rajoitusten vähentäminen -- näitä kappaleita saa polttaa CD-levylle vapaasti, niissä ei ole aikarajoituksia, jne.
Universalin lisäksi Sony on ilmoittanut aikeistaan laajentaa imuroitavien kappaleiden määrää verkkokaupoissaan ja laskevansa kappalekohtaiset hinnat 1,50 dollariin. Myös Sony on ilmoittanut, että kappaleita saa polttaa CD-levylle ilman rajoituksia.
On mielenkiintoista nähdä onko yritys liian vähän - liian myöhään -tapaus vai siirtyvätkö rehellisimmät käyttäjät käyttämään em. palveluja laajemmalti.

Lue myös nämä
Käytämme evästeitä sivuillamme. Näin parannamme palveluamme.